Besparelsesmodellen
Preasy Basis

Besparelsesmodellen

Sæt dit forbrug ned og spar på din regning

Vi har længe ville gøre folk opmærksomme på deres forbrug

Vi tager chancen og betaler tillægget på de første kWh, og vores kunder har derfor muligheden for at bidrage til en bedre verden økonomisk via en NGO og den grønne omstilling ved at sætte deres forbrug ned. Det er en Win/Win

Preasy er navnet på vores private elselskab som ønsker at tilbyde vores kunder værdier som ingen andre elleverandører tilbyder det i dagens Danmark. Det helt essentielle element i vores produkt er en høj kWh pris og en abonnemnetspris på 0 kr. På den måde kan vores kunder selv bestemme hvad de vil betale for donationer og rabatter. Sætter man sit forbrug ned, så er regningen lav, og vi har minimalindtægt på tillægsprisen. På den måde hjælper vi kunderne med at spare på strømmen i hjemmet, men vi leverer samtidig “value for money” i de donationer, services & tjenester der følger med når man køber et Preasy produkt som er strøm til spotprisen + et tillæg.

Hvad kan vi støtte på grund af dig?

Vi støtter hver måned med 200 kr. pr. aktivt betalende kunde til enten kunden selv elelr en NGO.

Når du er betalende kunde hos os, så støtter vi et godt formål. OGSÅ når dit .

Klima

Med din og vores støtte kan NGO'en uddanne unge til jobs inden for grøn energi til for eksempel at installere, vedligeholde og reparere solcelleanlæg til landbruget eller hjemmet, installere solcelleanlæg i flygtningelejre samt støtte hele lokalsamfund til at kunne modstå klimaforandringer.

Sundhed

Med din og vores støtte kan NGO'en sikre udstyr og medicin på lokale sundhedsklinikker, uddanne sundhedspersonale, uddele myggenet, gennemføre sundhedstjek og vaccination af børn samt uddele hygiejnepakker med bl.a. undertøj, bind, tandbørste og sæbe i nødhjælpssituationer.

Nødhjælp

Med din og vores støtte kan NGO'en give varme tæpper til børn og familier på flugt fra krigen i Ukraine, uddele livsvigtig mad til underernærede børn og levere lastbiler med vand til landsbyer på Afrikas Horn, som lige nu er ramt af den hårdeste tørke og sultkatastrofe i 40 år.

Skole

Med din og vores støtte kan NGO'en uddele skoletasker med skriveredskaber, penalhus og notesbøger til børn, hvor familien ikke har råd til skolematerialer, efteruddanne lærere og give skolestipendier, så også de mest udsatte børn kommer i skole.

Hvem skal vælge Preasy Basis?
1200 kWh / året 75%

Du betaler 1 kr. i tillæg pr. kWh for dit Preasy Basis abonnement, men vi betaler tillægget på de første 100 kWh hver eneste måned. Dette giver dig altså spotprisen + et tillæg på 0 kr. på de første 100 kWh / mdr.

En gennemsnitsdansker bruger ifølge Energistyrelsen 1.600 kWh / året. Hvilket betyder at 75% af en gennemsnitsdanskers forbrug altså er betalt af os.

Spørgsmål du ønsker at få svar på

Disse spørgsmål får vi oftest om Preasy Basis, og vi vil meget gerne give dig svarene her

Nej, der er ikke binding på dit abonnement, men der er løbende + tre måneders opsigelse som du skal være opmærksom på. Årsagen til dette er at du betaler kvartalsvis aconto som standard. Derudover, så har Du selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på din ordre.

Donationen på 100 kr. pr. / mdr. til PlanBørnefonden er udelukkende vores tiltag.

Vi vil gerne bidrage til en bedre verden, og har besluttet at vi betaler 100 kr. pr. betalende kunde, pr. måned. Denne donation har intet med produktet at gøre, og er selvfølgelig udover de rabatter/bonuser dit Preasy Basis abonnement måtte have.
Du kan læse mere om arbejdet her

Vi har skabt et produkt (Preasy Basis) som er et produkt der ikke er for alle, men et produkt hvor tillægsprisen har et "men". Det "men" er at vi betaler for de første 100 kWh hver eneste måned. Dette gør vi fordi vi gerne vil honorere dem der har et lavt forbrug, og på samme måde gøre folk opmærksomme på forbruget som oftest kan sættes ned på et minimum. Er du nede på et minimum, så kan du altså ende med at få din strøm helt uden tillæg.

1 kr. pr. kWh i tillæg er en høj tillægspris. Det er vi helt bekendte med, og det ligger vi ikke skjul på. Hvorfor vi har inkluderet de første 100 kWh's tillæg til 0 kr. Derudover, så bidrager vi med 100 kr. til PlanBørnefonden hver eneste måned pr. aktivt betalende kunde vi har.

Alt sammen for at skabe værdi for den pulje vi måtte tjene ekstra på et højt- og/eller overforbrug.

Alle andre betalinger end vores tillægspris er betalinger som er "ude af vores magt". Du betaler således det du plejer på skatter, afgifter og tariffer mv. - Disse opkrævninger er automatiseret igennem os. Det eneste vi er herre over er aconto spotprisen samt tillægget på aftalen og donationerne vi foretager os.

Vi medregner derfor ikke disse udgifter i vores prissætning da dette er individuelt fra hustand til hustand, og afhænger af andre end os.

Vi forsøger konstant at være transparante i et marked som oftest er kendt for det modsatte af transparens. Det er ikke alle kunder der har et lavt forbrug, og det er klart at det er her at tillægget går hen og bliver dyrt,  for dem der ligger i den høje forbrugsende.

Vi tjener vores penge på tillægget, men vi forsøger at bruge dem fornuftigt ved at give en del videre til dem der virkelig mangler samtidig med at vi honorerer dem der virkelig prøver at spare på forbruget. 

Det er helt afgørende for os, at man tænker over sit forbrug, og det honorerer vi. 

Vi har valgt at tro 100% på, at casen løber rundt for alle. Det er vores tilgang, og det er vores forretningsmodel. Samtidig med det, så vil vi gerne gøre det let og overskueligt prismæssigt.

RING MIG OP

Åbningstider & support

Mandag                                                      10:00-15:00
Tirsdag                                                        10:00-15:00
Onsdag                                                       10:00-15:00
Torsdag                                                       10:00-15:00
Fredag                                                         10:00-14:00
Lørdage, søndage & helligdage.          Lukket