takfordinordre

Tusinde tak for din ordre!

Vi er meget glade for at du har valgt os som leverandør. Vi vil gøre hvad Vi kan for at leve op til dine forventninger! Du er altid velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe til os på 8282 1221 

Hvad støtter vi pga. af dig?

Vi har et samarbejde med PlanBørnefonden og vi støtter hver måned med 100 kr. pr. aktivt betalende kunde.​
Klima

Med din og vores støtte kan PlanBørnefonden uddanne unge til jobs inden for grøn energi til for eksempel at installere, vedligeholde og reparere solcelleanlæg til landbruget eller hjemmet, installere solcelleanlæg i flygtningelejre samt støtte hele lokalsamfund til at kunne modstå klimaforandringer.

Sundhed

Med din og vores støtte kan PlanBørnefonden sikre udstyr og medicin på lokale sundhedsklinikker, uddanne sundhedspersonale, uddele myggenet, gennemføre sundhedstjek og vaccination af børn samt uddele hygiejnepakker med bl.a. undertøj, bind, tandbørste og sæbe i nødhjælpssituationer.

Nødhjælp

Med din og vores støtte kan PlanBørnefonden give varme tæpper til børn og familier på flugt fra krigen i Ukraine, uddele livsvigtig mad til underernærede børn og levere lastbiler med vand til landsbyer på Afrikas Horn, som lige nu er ramt af den hårdeste tørke og sultkatastrofe i 40 år.

Skole

Med din og vores støtte kan PlanBørnefonden uddele skoletasker med skriveredskaber, penalhus og notesbøger til børn, hvor familien ikke har råd til skolematerialer, efteruddanne lærere og give skolestipendier, så også de mest udsatte børn kommer i skole.